Kapcsolódó ágazatok

Hírek

2019.10.11.

Érték és Minőség Nagydíj a Sole-Mizo Zrt.-nek

Büszkeséggel tölt el minket, hogy idén a Mizo két termékcsaládja, a [...] Tovább

2018.09.27.

Érték és Minőség Nagydíj a Mizo Coffee Selection termékcs

Első alkalommal adták át a gazdasági élet kiválóságainak az Érték és [...] Tovább

2018.07.18.

Csomagolásdesign: díjnyertes a Mizo és a Herz!

Büszkék vagyunk rá, hogy a Kreatív által idén tizedik alkalommal megrendezett [...] Tovább

Cégismertető

Társaságunk, a Sole-Mizo Zrt. két nagy múltú vállalat – a Sole Hungária Rt. és az Új-MiZo Rt. – 2006. január 3-án bejegyzett egyesülésével jött létre és vált Magyarország piacvezető tejipari vállalatává. Alkalmazottaink száma meghaladja az 1000 főt. A két cég egyesítésével megalakult Sole-Mizo Zrt. tejalapú élelmiszerek előállításával foglalkozik melyeket a hazai, közép-és kelet-európai és a közel-kelet piacokon értékesít.

A társaság székhelye Szeged. A termelés négy üzemben történik: Szegeden a friss termékek, poharas és desszert termékek, túró, kávétejszín, UHT-termékek, valamint az ömlesztett sajtok gyártása folyik. Bácsbokodon gouda, edami, trappista, krémfehérsajt, mozzarella, Anikó natúr- és füstölt sajtok illetve ömlesztett sajtok előállítása folyik többféle kiszerelésben és méretben. A csornai üzem vajat, sűrített tejet, különféle ízesítésű vajkrémeket valamint ipari felhasználású fehérjekoncentrátum gyártására szakosodott. A túró rudik gyártása Marcaliban történik.

Társaságunk e négy üzem működtetésével napi szinten nyújtani tudja azt a széles termékskálát, amellyel az egyre növekvő piaci igényeket ki tudjuk elégíteni. Az üzemek termelési kapacitása és technológiai színvonala megfelel a legszigorúbb EU-szabványoknak.

Jól szervezett disztribúciós hálózatunknak és hatékony kereskedelmi kapcsolatainknak köszönhetően vásárlóink termékeinket országosan megvásárolhatják.

A Sole-Mizo Zrt. belföldi értékesítésre szánt termékeit Mizo, Farmer, Gazda és Hazai márkaneveken forgalmazza. A Mizo márkán belül kiemelt hangsúlyt helyezünk Laktózmentes termékcsaládunkra, a fogyasztói igényeknek megfelelő termékfejlesztésre, a portfólió folyamatos bővítésére. Retro és gyermekeknek szánt termékeinket a Mizo Boci márka képviseli.

Export piacainkra Sole márkanév alatt forgalmazzuk termékeinket, a Norbi Update Zrt.-vel való együttműködés keretein belül kifejlesztésre került folyamatosan bővülő tejtermék portfoliónkat pedig 2015-től Mizo Update márkanév alatt kínáljuk egészségtudatos fogyasztóinknak. Mindezek mellett több kereskedelmi láncban számos sajátmárkás termék beszállítói vagyunk.

Szakembereink felkészültsége, a folyamatos és szigorú gyártási, valamint higiéniai ellenőrzések garantálják termékeink kiemelkedő minőségét. Leányvállalataink,  a román Sole-Mizo Romania és a szerb Sole-Mizo Balkans ugyancsak szigorúan  követik az anyacég kiemelkedő minőségi elvárásait.

Ars Poetica

A Sole-Mizo Zrt. évente több mint 400 millió liter tejet dolgoz fel 4 üzemében szigorú minőségellenőrzés mellett, így válhatott Magyarország élvonalbeli tejipari vállalatává. Tevékenységét és a folyamatos magas minőséget a cégcsoport mezőgazdasági cégei támogatják, igaz történeteik írása közben kiemelt figyelmet szentelnek minden betűre. Az asztalra kerülő étel és ital így áll össze mindig tökéletes alkotássá.

Mizo, a mi tejünk!

Menedzsment

Gerbrant Redmer De Boer

Gerbrant Redmer De Boer

Vezérigazgató

Szentesi Sándor

Szentesi Sándor

Kereskedelmi igazgató

Gallai Norbert

Gallai Norbert

Gazdasági igazgató

Béres István

Béres István

Termelési igazgató

Kapcsolat

  • PPick Szeged Zrt.
  • SSole-Mizo Zrt.
  • CCsányi Pincészet Zrt.
  • BBóly Zrt.
  • FFiorács Kft.
  • DDalmand Zrt.
  • BB-Bábolna Takarmány Kft.
  • BBonafarm Zrt.
  • OBonOffice Kft.
  • AAgroprodukt cégcsoport

Sole-Mizo Zrt.

H-6728 Szeged,
Budapesti út 6.

Tel: +36/62-569-000
Fax: +36/62-569-048
E-mail: solemizo@solemizo.bonafarm.hu