Vadászház

A Bóly Zrt. nagy kiterjedésű, kiváló adottságú vadászterülete mintegy 10%-ban erdősült, nádasokkal, mocsarakkal, a vadnak kiváló búvó és táplálkozó helyet kínáló lápos füzesekkel, égeresekkel tarkított, mezőgazdasági jellegű élőhely. A kiemelkedő minőségű gímszarvas és őzállomány mellett a vaddisznó is állandó vadja a vidéknek, de folymatos kártétele miatt jelenléte az intenzív mezőgazdasági környezetben nem kívánatos. A méltán világhírű nagyvadállomány mellett a vadászember számára oly kedves apróvad is magas állománysűrűséggel dicsekedhet.

Fő mottónk a kíméletes, szakszerű és bölcs vadászat melynek eredményeként minden évben kapitális, erős agancsú gímbikák és őzbakok tiszteletére csendülhet a kürtszó, Békáspusztai  vadászházunk udvarán.  A vadászterület, gímszarvas állományának kiemelkedő genetikai értéke miatt különleges rendeltetésű státuszt élvez a Dél-Dunántúli régióban. Az elmúlt évtizedben számos, világviszonylatban is kiemelkedő, magas pontszámú és tömegű trófea fémjelzi a vadgazdálkodó hírnevét (1999:16,25kg) (2005:14,61kg) (2007:15,55) (2008:14,87) melyet hosszú távon is megőrizni szándékozunk.

Vadászterületünket hajtással, tereléssel nem zavarjuk, hajtóvadászatot csupán évente két alkalommal, 300 hektáros vaddisznós kertünkben értékesítünk. Minőségi szolgáltatásaink, vadbőségünk és akár hotel minőséget is kínálni tudó 13 szobás, elegáns de mégis hangulatos  ****Békáspusztai vadászházunk közkedveltek az igényes vadászvendégek körében. Kíméletes hasznosítás mellett a vadászterületen évente 200 gímszarvas, 250 őz és mintegy 600 vaddisznó kerül terítékre.

Szakmája iránt elhivatott 10 fős szakszemélyzetünk a vadászkürt használatában, vérebvezetésben valamint a német nyelvű társalgásban egyaránt jártas, munkáját magas színvonalon végzi.
vadászati lehetőségeken túl egész éven át kínálunk családbarát fakultatív programokat is melyek közül legnépszerűbbek a Villányi pincészetünk bemutatása, borkóstoló, a Harkányi fürdőzés, a Siklósi vár valamint a Mohácsi emlékpark és városlátogatás, téli-nyári Harkányi fürdőzés, lovaglás, kerékpározás.

Foglalás:

E-mail:
tamas.bodonyi@boly.bonafarm.hu
Tel.:             +36/69-568-044

Hírek

2018.05.02.

Termékdíjasok a Bonafarm Mezőgazdaság ágazatai

A Bonafarm Mezőgazdaság két első, és egy második helyezéssel gazdagodott a [...] Tovább

2018.04.11.

Megalakult a Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub

Megalapítottuk az első szegedi szakmai klubot a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karával [...] Tovább

2014.09.09.

Stratégiai együttműködési megállapodás a kormánnyal

Szijjártó Péter miniszter helyettes és Csányi Attila a Bonafarm Zrt. vezérigazgatója [...] Tovább

2014.08.06.

Innovációs díjat nyert a Bonafarm Adminisztrációs Központ

Az InnoMax díj nagyvállalati kategóriájában második helyen végzett a Bonafarm Zrt. [...] Tovább

2014.06.06.

Eladásra kínált kisbikák a Bóly Zrt.-nél

A Bóly Zrt. Csípőteleki Tehenészeti Telepe eladásra kínál kimagasló genetikájú, bikanevelő [...] Tovább

2014.05.13.

Sikeres Bonafarm Mezőgazdaság Termékdíj pályázatok

A Bonafarm Mezőgazdaság két projektje az élen végzett a Termékdíj Pályázat [...] Tovább